Hozzávalók:

 

  • 500 g tejföl
  • 2 csésze porcukor (ízlés szerint lehet kevesebb/több)
  • 3 ev. kanál zselatinpor
  • 50 g eper
  • pár szem szőlő
  • 2 db kivi
  • 1 darab narancs
  • 2 darab banán
  • 1 csomag vajas keksz

 

 

Elkészítés menete:

 

  1. Egy nagyobb tálat előkészítünk, és háztartási fóliával kibéleljük.
  2. Egy másik tálban a hozzávalókat elkeverjük: a zselatint a csomagoláson szereplő útmutató szerint elkészítjük, a kekszet kézzel apróra törjük, a gyümölcsöket megtisztítjuk, megpucoljuk, és kisebb darabokra vágjuk.
  3. Az egész masszát a fóliával kibélelt tálba öntjük, és szépen elsimítjuk.
  4. Lényegében a torta elkészült, már csak hűtőbe kell rakni, hogy megdermedjen.
  5. Miután megdermedt, kivesszük a hűtőből és a fólia segítségével pedig a tálból.
  6. Éles késsel felszeleteljük, és már tálalhatjuk is.

 

 

 

Vissza a receptekhez