Pillefánk
Hozzávalók:
- 2 púpos bögre liszt (360g)
- 2 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 2 doboz natúr joghurt (280g)
- 2 evőkanál cukor
- 1 csipet só
Elkészítése:
- A hozzávalókat egy edényben összekeverjük.
- Egy galuska tésztához hasonló tésztát kell, hogy kapjunk. Ne ijedjünk meg, ragadni fog egy kicsit.
- Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk, majd kb 5 perc alatt mindkét felét aranybarnára sütjük. (Nem kell forgatni, a fánkok maguktól is megfordulnak)
Tipp:
- Pofonegyszerű recept, amihez még mérlegre sincs szükséged!
- Ha a kanalat egy pillanatra belemártjuk a forró olajba, könnyebb lesz szaggatni!
- Nincsenek hozzászólások.