Hozzávalók:

 

  • 2 púpos bögre liszt (360g)
  • 2 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 doboz natúr joghurt (280g)
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 csipet só

 

 

Elkészítése:

 

  1. A hozzávalókat egy edényben összekeverjük.
  2. Egy galuska tésztához hasonló tésztát kell, hogy kapjunk. Ne ijedjünk meg, ragadni fog egy kicsit.
  3. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk, majd kb 5 perc alatt mindkét felét aranybarnára sütjük. (Nem kell forgatni, a fánkok maguktól is megfordulnak)

 

Tipp:

 

  • Pofonegyszerű recept, amihez még mérlegre sincs szükséged!
  • Ha a kanalat egy pillanatra belemártjuk a forró olajba, könnyebb lesz szaggatni!

 

 

Vissza a receptekhez